Tuotteet ja palvelut

Tarjoamamme ratkaisut mahdollistavat käytännössä lähes kaikenlaisten tuotteiden merkitsemisen helposti ja edullisesti. Etiketeissä käytettävistä pintamateriaali- sekä liimavaihtoehdoista voidaan valita useita kymmeniä erilaisia yhdistelmiä, joista valitaan sopivin asiakkaan käyttöön.

Osalle käyttäjistä riittää valkoinen paperipintainen etiketti, johon he itse tulostavat tarvittavat tiedot. Kosteuden kanssa tekemisiin joutuvat paperipintaiset etiketit joko lakataan tai ne valmistetaan muovista. Pakastettaviin tuotteisiin valitaan pakkasenkestävä liima. Myynninedistämisessä käytettäviin etiketteihin voidaan valita erilaisia erikoismateriaaleja.

Lue lisää tarjoamistamme tuotteista ja palveluista: painetut etiketit, pienet painosmäärät, blancoetiketit, printtauspalvelu.

Tuotanto

Flexopainokone

Kahdella Pirkanmaan Laatuetiketti Oy:n nykyaikaisella vaatimukset täyttävällä flexopainokoneella pystymme valmistamaan kustannustehokkaasti erilaisia rullissa toimitettavia etikettejä sekä tarroja.

Kaikki lähtee yhteydenotosta

Parhaiten Pirkanmaan Laatuetiketti Oy:n kyky ja halu palvella konkretisoituvat yhteydenoton ja tarjouspyynnön myötä. Ensimmäisen kontaktin jälkeen kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa etiketteihin ja tarroihin liittyvät erilaiset vaatimukset ja tarpeet. Tämän jälkeen etsimme ja tarjoamme parhaan asiakkaalle sopivan etiketti- tai tarravaihtoehdon.

Siirry katsomaan Pirkanmaan Laatuetiketti Oy:n referenssejä

Liimapaperille painetut banderollit ja vyötteet

Valmistamme myös erilaisia liimapaperille painettuja banderolleja sekä vyötteitä. Materiaali on vesiliukoisella liimalla taustapuoleltaan käsiteltyä paperia. Tutuin käyttökohde vyötteille ovat roskapussi- ja jätesäkkirullien kuluttajapakkaukset.

Teknisesti paperivyötteen painamiseen pätevät samat asiat, kuin etikettien valmistamiseen.

Siirry katsomaan Pirkanamaan Laatuetiketti Oy:n referenssejä