Tuotteet ja palvelut

Flexopainokoneella painetut etiketit

Flexopainokoneella painetut etiketit


Etiketit

Käytössämme olevat flexopainokoneet antavat meille hyvät mahdollisuudet vastata asiakkaidemme meille tarjoamiin haasteiin. Neliväriseen painotyöhön voimme käyttää lisänä erilaisia ylilakkauksia ja/tai lisävärejä. Voimme painaa myös sekä taustapaperille että etiketin liimapuolelle.

Painatus voi olla joko valmis eli etiketti tai tarra kiinnitetään sellaisenaan tuotteeseen tai etiketti voi olla esipainettu jolloin etiketin käyttäjä tulostaa etikettiin tulevat muuttuvat tekstit rullaetikettikirjoittimella.

Etikettimateriaaleissa käytämme alan johtavien materiaalintoimittajien tarjoamia mahdollisuuksia joista löydämme sopivan materiaalin erilaisiin käyttökohteisiin. Yleisimmät etikettimateriaalit ovat paperi, joko tavallinen tai lämpöherkkä sekä polypropeeni-/polyeteenimuovi.

Liimapaperille painetut banderollit ja vyötteet

Valmistamme myös erilaisia liimapaperille painettuja banderolleja sekä vyötteitä. Materiaali on vesiliukoisella liimalla taustapuoleltaan käsiteltyä paperia. Tutuin käyttökohde vyötteille ovat roskapussi- ja jätesäkkirullien kuluttajapakkaukset.

Teknisesti paperivyötteen painamiseen pätevät samat asiat, kuin etikettien valmistamiseen.